Politiek nieuws op het web

Zoeken


Geen respect voor de Koran

Gepost op Monday, 23 May 2005 om 22:03 door in Buitenlandse Zaken | 1 Comment »

abu ghraib schandaalDe afgelopen weken bleek dat Amerikaans personeel van het gevangeniscomplex Guantanamo Bay op Cuba korans van gevangenen moslims op respectloze wijze heeft behandeld. De bewakers hebben de korans op laten rapen door honden en zouden ‘Fuck’ op de korans hebben geschreven. Er zou zelfs een Koran door de wc zijn gespoeld. Wederom een schandaal bij het Amerikaanse leger die het imago van de westerse grootmacht niet goed doet. Maar toch moet men het ook van de andere kant bekijken.

We hebben het hier niet over aardige jongens die willekeurig zijn opgepakt zoals Jan Marijnissen beweert. Het zijn jihad strijders die streden in de naam van Allah met als doel alle westerlingen te doden, zoals ook nu in Irak gebeurt. Het zijn jihad strijders die de man verdedigde die verantwoordelijk is voor de brute moord op bijna 3000 onschuldige Amerikanen tijdens 9/11 2001. En allemaal omdat het zogenaamd in de heilige Koran staat! Voor mij en veel andere westerlingen is het leven heilig, iets waar de felle aanhangers van de Koran ook respectloos mee omgaan getuige het volgende filmpje! Na het zien van zo’n filmpje vergeet je al snel waarom je respect zou moeten tonen voor jihad strijders en hun heilige bezittingen. Ik ben benieuwd of de koppelbaas van de SP Samiertje en consorten ook zal verdigen als zij op eigen bodem onschuldige levens eisen.

Gerelateerde artikelen

1 Reactie op “Geen respect voor de Koran”

  • Marius schrijft,

    Bullshit. Het zijn verdachten. Ongetwijfeld zitten er een hoop boeven tussen, maar zolang er niets bewezen is kun je ze ook niet mishandelen. Zeker nu het enige tijd later duidelijk is dat er ook een hoop onschuldige mensen gemarteld zijn in guantanamo bay wordt ik er behoorlijk ziek van dat zogenaamd beschaafde mensen dat soort barbaarse praktijken verdedigen.

    Amerika komt op voor internationaal recht? Het is het land dat het de laatste tijd het meest genegeerd heeft. Als je democratie een dienst wil bewijzen zou je Amerika aan moeten pakken.

  • Geef een reactie:

    Je kunt eenvoudige tags (<b>, <i> en <img src="image-url">) en smilies gebruiken,
    URL's (incl http) worden automatisch gelinkt.



    Laatste Reacties

    P.Th. de Treek (We gaan weer stemmen):
    TEGEN EU! Weg met die EU klojo’s! Ze...
    Anne (Anja Hazekamp (PvdD): geen oneindige economische groei op eindige planeet):
    Lijkt mij ook!
    SchoolGuard Nederland (Geweld op school):
    SchoolGuard Nederland Voor veiligheid op school
    Marleen (Europese Grondwet homo gezind):
    Hoi!  Sorry om niet ontopic te reageren,...
    Marleen (Europese Grondwet homo gezind):
    Hoi!  Sorry om niet ontopic te reageren,...
    FoXZuni (Nederland verliest zijn intolerantie):
    vergeef mij de fouten beer moet...
    Meer reacties...

     

    Tips, ideeën, suggesties?
    tips@stemblog.nl