Politiek nieuws op het web

Zoeken


Huup huup huup Samiertjetruuk!

Gepost op Wednesday, 20 April 2005 om 10:23 door in Binnenlandse Zaken | 2 Comments »

Samir ANa de vrijlating van Samir Azzouz uit de gevangenis te Nieuwegein bleek de terreurverdachte een week kwijt te zijn geweest. De politie en inlichtingendienst AIVD waren het spoor bijster van de jonge verdachte. De AIVD was totaal verrast door de vrijspraak van Samir Azzouz en had nog geen maatregelen genomen om hem te volgen.

Daarnaast was de politie van Utrecht niet ingeseind dat Samir Azzouz zou vrij komen. Allemaal excuses van wederom het falen van de AIVD en politie. De media was toch al wel aanwezig! Kunnen ze bij deze instanties niet zelf logisch nadenken? Iemand wordt vrijgesproken, uhhh misschien komt ie wel vrij??? Ik had minstens twee volgauto’s en een helicopter willen zien! De AIVD en de politie moeten de kauwgom onder Samir’s schoenen zijn. Hij moet zich zelfs bekeken voelen als hij naar het toilet gaat! De AIVD beschouwt Samir Azzouz nog steeds als terrorist. Mijn vraag en angst is, houden we alle potentiele terroristen op deze manier in de gaten?

Gerelateerde artikelen

2 Reacties op “Huup huup huup Samiertjetruuk!”

  • Suus schrijft,

    Hoe kan het toch dat wij Westerse landen niet leren van onze fouten? Had toch op zijn minst verwacht dat 9-11 en Madrid ons wel beter hadden doen inzien. Zelfs al dat leed blijkt niet genoeg…

  • Jason schrijft,

    De voordelen van onze westerse beschaving zorgen er ook deels voor dat wij dit soort mensen niet goed kunnen aanpakken. Eén van die voordelen is de democratie waardoor er altijd mensen zullen (lees: rooie rakkers) zijn die vinden dat de privacy van de individu belangrijker is dan de veiligheid van de groep. Daarnaast heeft het luxe leven ons beroofd van onze \’testikels\’ en kunnen we vuur niet met vuur bestrijden. Immers wie van ons is bereid om zich zelf op te blazen voor \”the greater good of the country\”?

  • Geef een reactie:

    Je kunt eenvoudige tags (<b>, <i> en <img src="image-url">) en smilies gebruiken,
    URL's (incl http) worden automatisch gelinkt.



    Laatste Reacties

    P.Th. de Treek (We gaan weer stemmen):
    TEGEN EU! Weg met die EU klojo’s! Ze...
    Anne (Anja Hazekamp (PvdD): geen oneindige economische groei op eindige planeet):
    Lijkt mij ook!
    SchoolGuard Nederland (Geweld op school):
    SchoolGuard Nederland Voor veiligheid op school
    Marleen (Europese Grondwet homo gezind):
    Hoi!  Sorry om niet ontopic te reageren,...
    Marleen (Europese Grondwet homo gezind):
    Hoi!  Sorry om niet ontopic te reageren,...
    FoXZuni (Nederland verliest zijn intolerantie):
    vergeef mij de fouten beer moet...
    Meer reacties...

     

    Tips, ideeën, suggesties?
    tips@stemblog.nl